COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Primăvara și Femeia – omagiate de Mobiasbancă

28 februarie 2017

Mobiasbancă întâmpină primăvara prin vernisarea unei inedite expoziții de culoare și forme cu genericul  ”Flori și muzică pentru femei”, în tandem cu invitarea angajatelor și clientelor sale la concertul “Interferențe muzicale de MĂRȚIȘOR”, organizat la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”.

Expoziția este inaugurată la 27 februarie, în sediul central al băncii, spre deliciul angajaților și clienților. Lucrările de pictură și sculptură în lemn sunt semnate de artiștii plastici din Republica Moldova Gheorghe Țărnă, Tudor Fabian și Grigore Sultan. Reunite într-un singur spațiu și expuse în premieră în acest format, exponatele creează o simbioză perfectă pentru a omagia frumusețea, senzualitatea și suavitatea Femeii. 

Prin susținerea acestor evenimente care îmbină arta vizuală cu cea muzicală ne-am propus să aducem un omagiu Femeii, gândindu-ne, în primul rând, la angajatele băncii, dar și la toate mamele, fiicele, femeile din Moldova. Aceste acte culturale reprezintǎ continuitatea mesajului ce-l poartǎ creația artiștilor autohtoni, exprimat atât de talentat în contextul sărbătorilor de primăvară”, a declarat Ridha Tekaia, Președintele Comitetului de Direcție, CEO Mobiasbancă.

După desfășurarea unei expoziții de artă contemporană, ulterior a expoziției sculpturilor din bronz, Mobiasbancă continuă să faciliteze dialogul angajaților și clienților cu arta, oferind posibilitatea să admire autenticul, să redescopere artiștii autohtoni și lucrările de valoare ori de câte ori vizitează oficiul băncii.

Lucrările sunt vernisate cu sprijinul galeriei Art Elite si Bronze Elite în perioada 27 februarie – 24 martie și vor putea fi admirate de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00.

Totodată, Mobiasbancă invită iubitorii de muzică excelentă în data de 2 martie, în cadrul Festivalului Internațional de muzică Mărțișor 2017, la un concert cu violonista Alexandra Conunova și tenorul italian, Eduardo Guarnera.

Expoziția de pictură și concertul de muzică din anul curent continuă angajamentele asumate de Mobiasbancă prin politica de responsabilitate socială corporativă de a susține arta și oamenii talentați, pentru că așa este #corect!


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex