COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă sprijină tinerii antreprenori prin programul de finanțare PNAET

15 februarie 2017

Dezvoltarea propriei afaceri este acum mai simplă și mai accesibilă alături de Mobiasbancă.

Tinerii antreprenori din mediul rural pot accesa la Mobiasbancă credite de până la 300 000 lei, inclusiv cu un grant de până la 40% din valoarea proiectului, în limitele Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET), finanțat din Proiectul de Investiții și Servicii Rurale (RISP 1) al Băncii Mondiale și din Proiectul de Finanțare Rurală și Dezvoltare a Întreprinderilor Mici (IFAD 1).

Împrumuturile se acordă pe un termen de până la 5 ani, cu o perioadă de grație aprobată de bancă în funcție de tipul activității desfășurate. 

De credite în condițiile PNAET pot beneficia tinerii antreprenori cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, cu afaceri în mediul rural, inclusiv în suburbiile municipiilor Chișinău și Bălți. Domeniul de activitate poate fi oricare caracteristic zonei rurale, inclusiv agricultură, producere, servicii.

În anul 2017, prin programul PNAET se estimează finanțarea a circa 170 de afaceri ale tinerilor, care își vor propune procurarea echipamentelor de producere, bunurilor și utilajelor noi necesare pentru producere și prestarea serviciilor în sectorul real rural.

Mobiasbancă oferă antreprenorilor din Republica Moldova o gamă vastă de finanțare a afacerilor în condiții avantajoase, inclusiv din surse internaționale de finanțare, pentru că așa este #corect!  


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Apă-Canal Chișinău

Administrația ACC va inspecta joi, 10 mai primul șantier de lucru privind reabilitarea a circa 190 km rețele de apeduct si 7 km de canalizare

Editura Cartier

Lansarea volumului Cioburi de oglindă, de Valentin Dulce, la Librăria din Centru

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Colaborarea Franța-Moldova: un patrimoniu comun, obiective comuneConferințe IPN [HD] | Strategia de transport - proces falimentat
Conferințe IPN [HD] |Monitorizarea prezenței concurenților electorali în știrile TVConferințe IPN [HD] | Autoritățile electorale refuză accesul la listele de subscripție a S. Radu
Vezi toate
banner eu
banner ceu
banner creditex