COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă sprijină tinerii antreprenori prin programul de finanțare PNAET

15 februarie 2017

Dezvoltarea propriei afaceri este acum mai simplă și mai accesibilă alături de Mobiasbancă.

Tinerii antreprenori din mediul rural pot accesa la Mobiasbancă credite de până la 300 000 lei, inclusiv cu un grant de până la 40% din valoarea proiectului, în limitele Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET), finanțat din Proiectul de Investiții și Servicii Rurale (RISP 1) al Băncii Mondiale și din Proiectul de Finanțare Rurală și Dezvoltare a Întreprinderilor Mici (IFAD 1).

Împrumuturile se acordă pe un termen de până la 5 ani, cu o perioadă de grație aprobată de bancă în funcție de tipul activității desfășurate. 

De credite în condițiile PNAET pot beneficia tinerii antreprenori cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, cu afaceri în mediul rural, inclusiv în suburbiile municipiilor Chișinău și Bălți. Domeniul de activitate poate fi oricare caracteristic zonei rurale, inclusiv agricultură, producere, servicii.

În anul 2017, prin programul PNAET se estimează finanțarea a circa 170 de afaceri ale tinerilor, care își vor propune procurarea echipamentelor de producere, bunurilor și utilajelor noi necesare pentru producere și prestarea serviciilor în sectorul real rural.

Mobiasbancă oferă antreprenorilor din Republica Moldova o gamă vastă de finanțare a afacerilor în condiții avantajoase, inclusiv din surse internaționale de finanțare, pentru că așa este #corect!  


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |AO ,,UNIREA - ODIP".77 de ani de ocupație sovietică.Conferințe IPN [HD] |  Soft de unicat comun pentru ingineri, arhitecți, diplomați și cetățeni.
Conferințe IPN [HD] | Lansarea proiectului de tineret ,,Young Leadership Summer School".Conferințe IPN [HD] |  PVP. Tratamentul degradant și inuman în Moldova.
Vezi toate
banner creditex