ANUNȚURI

Print Send by email

Coaliția pentru Alegeri Libere și Corecte invită ...

Coaliția pentru Alegeri Libere și Corecte invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Prezentarea Raportului nr. 4 de monitorizare a comportamentului mass-media în campania electorală”

Monitorizarea are loc în cadrul Coaliției pentru Alegeri Libere și Corecte și este realizată de Asociația Presei Independente și Centrul pentru Jurnalism Independent.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 20 februarie 2019, cu începere de la ora 12.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex