ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația Femeia pentru Societatea Contemporană în parteneriat cu Platforma Egalitate de Gen invită ...

Asociația Femeia pentru Societatea Contemporană în parteneriat cu Platforma Egalitate de Gen  invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: Violența Împotriva Femeilor în Alegeri - primele mărturisiri”, realizată în cadrul Proiectului „Șanse egale pentru femei în alegeri.

Conferința de presă va avea loc marți, 19 februarie 2019, cu începere de la ora 9.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex