ANUNȚURI

Print Send by email

Organizația Internațională Interguvernamentală și Comisia Internațională Polițienească invită ...

Organizația Internațională Interguvernamentală și Comisia Internațională Polițienească invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Cine a participat la eliberarea cetățenilor moldoveni din captivitatea afgană. Este imoral și incorect a se folosi operațiunea internațională de salvare a moldovenilor din captivitate, în calitate de PR și în scopuri politice.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 13 februarie 2019, cu începere de la ora 13.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Cum a fost scos din cursa electorală un candidat al poporuluiConferințe IPN [HD] | Activitatea concurenților electorali pe dimensiunea online
Conferințe IPN [HD] | De ce alegerile din 24.02.2019 nu pot avea locConferințe IPN [HD] | Alegerile parlamentare 2019 din perspectiva incluziunii tinerilor
Vezi toate
banner eac
banner creditex