ANUNȚURI

Print Send by email

Fundația Est-Europeană, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită ...

Fundația Est-Europeană, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Cât de Incluzive sunt Alegerile din 2019?!”, Primul Raport de Monitorizare!

Conferința de presă va avea loc miercuri, 23 ianuarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex