ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația Națională a Tinerilor Istorici, Grupul Civic pentru Patrimoniu Cultural și Departamentul Arhitectură și Urbanism al Universității Tehnice din Moldova invită...

Asociația Națională a Tinerilor Istorici, Grupul Civic pentru Patrimoniu Cultural și Departamentul Arhitectură și Urbanism al Universității Tehnice din Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Orașul meu de mâine: Atelierul de proiecte <ORAȘUL ȘI RÂULU SĂU>.

Conferința de presă va avea loc luni, 21 ianuarie 2019, cu începere de la ora 14.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex