ANUNȚURI

Print Send by email

A.O. Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în parteneriat cu A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, A.O. Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, A.O. ”Centrul Media pentru Tineri” și Rabota.md, cu suportul financiar al A.O. Reprezentanța IM Swedish Development Partner și Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului invită ...

A.O. Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în parteneriat cu A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, A.O. Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, A.O. ”Centrul Media pentru Tineri” și Rabota.md, cu suportul financiar al A.O. Reprezentanța IM Swedish Development Partner și Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului invită reprezentanții mass-media la evenimentul cu tema: Gala RemarcAbilitatea 2018 Ediția IV.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 decembrie 2018, cu începere de la ora 18.00, în incinta , Radisson Blu Leogrant Hotel, Chișinău str. Mitropolit Varlaam, 77.

Telefon de contact: 022287090
                             079910920 -Ion Bulicanu:

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.