ANUNȚURI

Print Send by email

Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a CMC invită...

În atenția părinților a căror copii se odihnesc în tabere!

Mult stimați părinți,


Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a CMC vă invită duminică, 24 iunie 2018, începând cu ora 10:00, la Ziua Ușilor Deschise în taberele unde își petrec vacanța copiii dvs. Organizarea întremării și odihnei elevilor este o prioritate a DGECTS și mizăm pe parteneriatul dvs.

Sunteți așteptați să aveți o zi alături de copilul dvs., de cadrele didactice și angajații taberelor. Ne dorim să vedeți prin prisma copilului o zi de tabără, începând de la relațiile cu personalul, activitățile și programul zilnic, până la condiții de trai și regimul alimentar.

De asemenea, vă reamintim că 24 iunie este Ziua Portului Popular - o pledoarie pentru tradițiile noastre de secole de a purta veșminte tradiționale. Sărbătoarea are drept scop promovarea valorilor autentice de  patrimoniu cultural imaterial. Prin urmare, veți lua parte la diverse activități tematice, concursuri, în vederea dezvoltării personalității elevilor pe baza valorilor împărtășite prin tradiții.

Sperăm că vă veți bucura de o zi plină de momente frumoase, iar orice sugestie din partea dvs. va fi un mare ajutor pentru noi ca să le facem vacanța copiilor cât mai interesantă.

Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a CMC


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex