ANUNȚURI

Print Send by email

Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a CMC invită...

În atenția părinților a căror copii se odihnesc în tabere!

Mult stimați părinți,


Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a CMC vă invită duminică, 24 iunie 2018, începând cu ora 10:00, la Ziua Ușilor Deschise în taberele unde își petrec vacanța copiii dvs. Organizarea întremării și odihnei elevilor este o prioritate a DGECTS și mizăm pe parteneriatul dvs.

Sunteți așteptați să aveți o zi alături de copilul dvs., de cadrele didactice și angajații taberelor. Ne dorim să vedeți prin prisma copilului o zi de tabără, începând de la relațiile cu personalul, activitățile și programul zilnic, până la condiții de trai și regimul alimentar.

De asemenea, vă reamintim că 24 iunie este Ziua Portului Popular - o pledoarie pentru tradițiile noastre de secole de a purta veșminte tradiționale. Sărbătoarea are drept scop promovarea valorilor autentice de  patrimoniu cultural imaterial. Prin urmare, veți lua parte la diverse activități tematice, concursuri, în vederea dezvoltării personalității elevilor pe baza valorilor împărtășite prin tradiții.

Sperăm că vă veți bucura de o zi plină de momente frumoase, iar orice sugestie din partea dvs. va fi un mare ajutor pentru noi ca să le facem vacanța copiilor cât mai interesantă.

Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a CMC


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

Cu sprijinul Uniunii Europene, la Chișinău a avut loc premierea proiectelor de promovare a drepturilor omului, prezentate de cinci parteneriate de pe cele două maluri ale Nistrului

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex