ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația Presei Independente (API) invită ...

Asociația Presei Independente (API) invită reprezentanții mass-media la lansarea studiului „Investiții în pluralismul mediatic. Practici de susținere și de subvenționare publică a dezvoltării mass-mediei”.

Evenimentul va avea loc marți, 19 iunie 2018, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Studiul, scris de experta media Aneta Gonța, explică importanța ajutoarelor acordate presei și prezintă experiența mai multor state europene de subvenționare a presei. Cazul R. Moldova, de asemenea, este trecut în revistă.

Cele mai multe dintre statele europene au o tradiție a acordării ajutoarelor pentru presă de jumătate de veac, factorii decisivi de susținere fiind criza financiară în care s-au pomenit ziarele după al doilea război mondial, concurența acerbă a televiziunii care amenința existența presei scrise și fenomenul concentrării proprietății care punea la grea încercare pluralismul și diversitatea mediatice, se arată în studiu.


Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Evenimentul poate fi urmărit on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

Cu sprijinul Uniunii Europene, la Chișinău a avut loc premierea proiectelor de promovare a drepturilor omului, prezentate de cinci parteneriate de pe cele două maluri ale Nistrului

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex