ANUNȚURI

Print Send by email

Alianța pentru Centenar, organizator al Marii Adunări Centenare care se va desfășura la Chișinău pe 25 martie, invită ...

Alianța pentru Centenar, organizator al Marii Adunări Centenare care se va desfășura la Chișinău pe 25 martie, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema Ultimele noutăți privind Marea Adunare Centenară, din 25 martie 2018”.

Alături de liderii Alianței pentru Centenar (Ion Leașcenco, Vlad Bilețchi, George Simion și Anatol Ursu), la conferință va participa și Marcel Snegur, co-președinte al Ligii Aleșilor Locali Unioniști, organizație ce reprezintă primăriile care au adoptat Declarații de Unire cu România.

Conferința de presă va avea loc marți, 20 martie 2018, cu începere de la ora 12.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact: Vlad Bilețchi - 060 66 88 66

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex