ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația pentru Dezvoltare și Cooperare Moldova invită ...

Asociația pentru Dezvoltare și Cooperare Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor Sondajului Evoluțiile și Preferințele privind Mass Media din Republica Moldova ”.

Sondajul include 5 capitole: Climatul general al mass media din Republica Moldova, televiziunea, internetul, radio și presa scrisă. Obiectul principal al sondajului la constituit identificare profilului utilizatorilor de media și preferințele acestora, dar și elaborarea unor concluzii ce țin de producția conținutului autohton și gradul de consum al media naționale.

Sondajul a fost realizat la nivel național, pe un eșantion de 1513 respondenți, cu vârsta 18 +, cu eroarea maximă de eșantionare de ± 2,5%. Sondajul a fost realizat în perioada 09 februarie – 04 martie 2018.

Conferința de presă va avea loc luni, 19 martie 2018, cu începere de la ora 12.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex