ANUNȚURI

Print Send by email

Valeriu Chicu, președintele Asociației Veteranilor și Pensionarilor din Batalionul de Poliție cu Destinație Specială al MAI invită ...

Valeriu Chicu, președintele Asociației Veteranilor și Pensionarilor din Batalionul de Poliție cu Destinație Specială al MAI invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu temele:

1. „Judecătorii își acoperă fărădelegile cu imunitatea, ei trebuie să răspundă acasă pentru aceasta, nu la CEDO;
2. Efectul contra-reformelor din stat
.

Conferința de presă va avea loc vineri, 17 noiembrie 2017, cu începere de la ora 12.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie înfăptuim Unirea la Marea Adunare CentenarăConferințe IPN [HD] | Autoritățile favorizează Mitropolia Moldovei în detrimentul comunității locale
Conferințe IPN [HD] | Declarația veteranilor de război despre organizarea  Marii Adunări CentenareConferințe IPN [HD] | Președintele Republicii Moldova - ales contrar Constituției!
Vezi toate
banner ceu
banner creditex