ANUNȚURI

Print Send by email

Apă-Canal Chișinău invită...

Concursul de desene „Povestea apei” la final

S.A.”Apă-Canal Chișinău” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Rezultatele
concursului de desene „Povestea apei", dedicat aniversării a 125 de ani a întreprinderii”.

În perioada 11 septembrie - 1 octombrie curent, 675 de lucrări pictate pe tema apei au fost prezentate de către elevii mai multor licee din mun. Chișinău, dintre care  47 de desene, au fost selectate în baza Regulamentului de participare, acestea fiind etalate în sala de ședință a întreprinderii. Cei mai buni elevi vor primi diplome și bani.

Concursul menționat s-a desfășurat sub patronajul S.A. “Apă-Canal Chișinău”, cu susținerea Direcției generale educație, tineret și sport. Atât concursul, cât și expoziția sunt la a treia ediție.

Conferința de presă va avea loc joi, 12 octombrie, cu începere de la ora 15.00, în sala de ședințe a întreprinderii, et.7 (str. Albișoara 38).


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie înfăptuim Unirea la Marea Adunare CentenarăConferințe IPN [HD] | Autoritățile favorizează Mitropolia Moldovei în detrimentul comunității locale
Conferințe IPN [HD] | Declarația veteranilor de război despre organizarea  Marii Adunări CentenareConferințe IPN [HD] | Președintele Republicii Moldova - ales contrar Constituției!
Vezi toate
banner ceu
banner creditex