ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația Obștească EcoContact, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Centrul Național de Sănătate Publică și IPEN invită ...

Asociația Obștească EcoContact, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Centrul Național de Sănătate Publică și IPEN invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Săptămâna Internațională de prevenire a intoxicării cu plumb, 22-28 octombrie 2017”.

În cadrul conferinței de presă va avea loc prezentarea prevederior Legii deșeurilor, proiectului Legii substanțelor chimice, rezultatelor evaluării și consultărilor acțiunilor strategice și de reducere și eliminare a plumbului din vopsele în Republica Moldova în perioada anilor 2018-2020 și a acțiunilor Alianței Globale, UN Environment (UNEP) și OMS.  

Conferința de presă va avea loc luni, 23 octombrie 2017, cu începere de la ora 12.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact AO EcoContact: 022 99 61 62, 0691 30 366
Telefon de contact IPN – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex