ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația republicană obștească „Protecția Consumatorului” invită ...

Asociația republicană obștească „Protecția Consumatorului” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Despre cum este realizată hotărârea țărilor CSI privind apărarea drepturilor consumatorilor în Moldova. Ambasada rusă a refuzat să-i apere pe consumatorii vorbitori de limba rusă în Moldova. Ambasadorul Rusiei a refuzat să se întâlnească cu conducerea organizației, neoferind răspuns în scris la cerere. Președintele Republicii Moldova a refuzat să apere drepturile consumatorilor în Moldova”.

Conferința de presă va avea loc vineri, 29 septembrie 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din MoldovaConferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursului
Conferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurileConferințe IPN [HD] | Un grup de experți în energetică, adresare către ANRE
Vezi toate
banner ceu
banner creditex