ANUNȚURI

Print Send by email

Un grup de inițiativă civică invită ...

Un grup de inițiativă civică invită reprezentanții mass-media la conferința de presă pe tema: "Careu școlar laic fără cler".

Activiștii civici înaintează Ministerului Educației, Culturii și Cercetării o petiție prin care solicită respectarea legislației în vigoare privind laicitatea învățământului de stat și interzicerea oricăror forme de exprimare a cultului prin oficierea slujbelor.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 9 august 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurileConferințe IPN [HD] | Un grup de experți în energetică, adresare către ANRE
Conferințe IPN [HD] | Licitații cu probleme la achiziția alimentelor în școliConferințe IPN [HD] | Interferențe administrative și politice în capitală
Vezi toate
banner ceu
banner creditex