ANUNȚURI

Print Send by email

Grupul de semnatari ai Petiției On-Line „STOP sponsorilor regimului separatist”, adresată Guvernului, Parlamentului și Președinției Republicii Moldova invită ...

Grupul de semnatari ai Petiției On-Line „STOP sponsorilor regimului separatist”, adresată Guvernului, Parlamentului și Președinției Republicii Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu subiectele:

1. Scopul Petiției, aspecte tehnice și politice. Apelul la unitate, făcut public pe 26 iulie curent;
2. Poziția semnatarilor Petiției fată de programul unilateral al Federației Ruse și participarea președintelui Igor Dodon la "festivitățile" de la Tighina.

Conferința de presă va avea loc vineri, 28 iulie 2017, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Date de contact – Rosian Vasiloi, 068003060, rossian.vasiloi@gmail.com.

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

IPP organizează...

Cercetarea, social media & IT împotriva dezinformării – OdnoHACK! MOLDOVA 2017

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Șansele îndeplinirii celor 28 de condiții în contul a 100 de milioane.Conferințe IPN [HD] | Aautorii insistă asupra demiterii directorului AGEPI.
Conferințe IPN [HD] | Drepturile Animalelor În R.M. au nevoie de promovare politică.Conferințe IPN [HD] | Acționăm împreună pentru o apă mai bună!
Vezi toate
banner creditex