ANUNȚURI

Print Send by email

Centrul Internațional „La Strada” invită ...

Centrul Internațional „La Strada” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: Schimbările determinate de disciplina școlară “Relații armonioase în familie” în rîndul tinerilor și profesorilor”.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele unui studiu tematic în care au fost chestionați peste 800 de elevi și 288 de părinți.

Conferința de presă va avea loc miercurii, 5 iulie 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Pentru informații suplimentare: 0 22 234 906

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Conferințe IPN [HD] |O nouă minciună de la Publika TV despre David Davitean.Conferințe IPN [HD] | Veteranii de război condamnă acțiunile protestatrilor.
Vezi toate
banner creditex