ANUNȚURI

Print Send by email

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (PAS) invită ...

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (PAS) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: Rezultatele monitorizării repetate a restaurantelor, cafenelelor, barurilor, instituțiilor medicale și de învățământ din mun. Chișinău, mun. Bălți și or. Cahul, privind implementarea Legii nr.278 din 14.12.2007 ”Privind controlul tutunului” și Hotărârii Guvernului nr. 474 din 28.04.1998 ”Cu privire la aplicarea mașinilor de casă și control cu memorie fiscală pentru efectuarea decontărilor în numerar””.

Conferința de presă va avea loc luni, 29 mai 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex