ANUNȚURI

Print Send by email

S.A.”Apă-Canal Chișinău” invită ...

S.A.”Apă-Canal Chișinău” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Primele 13 blocuri locative din capitală - contorizate cu apometre cu citire la distanță”.

Un program de înlocuire a contoarelor în acest sens a fost lansat la 20 ianuarie 2017. Necesitatea inițierii Programului municipal de înlocuire a contoarelor de apă cu aparate electronice, cu citire a datelor la distanță, inclusiv online, vine din motivul plângerilor din partea cetățenilor vizavi de repartizarea diferenței de volum înregistrate la apometrul de la branșamentul blocului de locuințe și datele din apartamentele cetățenilor; precizia redusă a apometrelor mecanice, dificultatea operatorului furnizorului de apă de a citi datele contorului, acumularea pierderilor din partea furnizorului de apă etc.

Toate cheltuielile de instalare a aparatelor noi de măsurat sunt suportate de către furnizorul de apă.


Conferința de presă va avea loc miercuri, 12 aprilie 2017, cu începere de la ora 14.00, în sala de ședințe a întreprinderii, et.7 (str. Albișoara 38).


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | PPDA privind corupția în subvenționare.Conferințe IPN [HD] | AO  ,,Moldova mea" propune sistemul electoral mixt.
Conferințe IPN [HD] |Ambasada Franței în RM. Forumul ,,Urbanismul în serviciul populației".Conferințe IPN [HD] | Maia Bănărescu la raport
Vezi toate
banner creditex