ANUNȚURI

Print Send by email

Coaliția ” Fără Bariere” a organizațiilor persoanelor cu dizabilități invită ...

Coaliția ” Fără Bariere” a organizațiilor persoanelor cu dizabilități invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Autoritățile municipale se fac vinovate pentru nerespectarea normativelor în construcție în cadrul lucrărilor de reparație capitală a str. Vasile Alecsandri, Constantin Negruzzi și  bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. (Hotărârea Judecătoriei sectorului Buiucani din  19.09.2016).

Conferința de presă va avea loc vineri, 17 martie 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN | ???????????? ?????????? <<Moldova mea>>Conferințe IPN [HD] |  ,,David Davitean este deținut ilegal în închisoare"
Conferințe IPN [HD] |  Proiectul ,,Moldo Crescendo"Conferințe IPN [HD] | ,,Poziția comună vizavi de modificarea sistemului electoral"
Vezi toate
banner creditex