ANUNȚURI

Print Send by email

Organizațiile Societății Civile semnatare a Apelului public cu privire la necesitatea creării unui Grup de lucru responsabil de elaborarea propunerilor de modificare a Codului electoral și a legislației conexe invită ...

Organizațiile Societății Civile semnatare a Apelului public cu privire la necesitatea creării unui Grup de lucru responsabil de elaborarea propunerilor de modificare a Codului electoral și a legislației conexe invită reprezentanți mass-media la conferința de presă: „Delegarea și limitele participării membrilor din partea organizațiilor neguvernamentale în grupul de lucru responsabil de elaborarea propunerilor de modificare a Codului electoral și a legislației conexe”.

Conferința de presă va avea loc marți, 7 martie 2017, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.