ANUNȚURI

Print Send by email

Asociația Obștească Asociația pentru Politica Externă invită ...

Asociația Obștească Asociația pentru Politica Externă invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Comunicarea Vectorului European într-un Nou Context de Securitate Regională.

În cadrul evenimentului experții din statele Vișegrad, Georgia și Ucraina vor discuta despre eșecurile, provocările dar și oportunitățile în procesul de comunicare a vectorului european de dezvoltare precum și vor prezenta experiența statelor Visegrad din perioada de pre-aderare.

Clubul de presă va totaliza rezultatele proiectului “Strategia de comunicare a Republicii Moldova, Georgia și Ucraina în procesul de implementare a Acordului de Asociere și a Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător” implementat de Asociația Obștească ”Asociația pentru Politica Externă” cu suportul financiar al Fondului Internațional Vișegrad.


Clubul de presă va avea loc luni, 20 februarie 2017, cu începere de la ora 9.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact- 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail:ipn@info-prim.md,v.vasilica@infoprim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |AO ,,UNIREA - ODIP".77 de ani de ocupație sovietică.Conferințe IPN [HD] |  Soft de unicat comun pentru ingineri, arhitecți, diplomați și cetățeni.
Conferințe IPN [HD] | Lansarea proiectului de tineret ,,Young Leadership Summer School".Conferințe IPN [HD] |  PVP. Tratamentul degradant și inuman în Moldova.
Vezi toate
banner creditex